Bedankt, je e-book ‘Level up your live’ is onderweg!

Ik heb nog iets geweldigs voor je waardoor je direct vooruit kan komen en het Ebook ondersteunend als werkboek kan fungeren! Lees nog even verder

Super gaaf dat je het Ebook hebt aangevraagd! Maar laten we heel eerlijk zijn, wanneer ga je het lezen?

Natuurlijk ben je nu rete enthousiast nog, daarom heb je op de knop gedrukt, en verlang je naar het krijgen van grip op je leven. 

Je bent namelijk enorm toe aan next level en dit mag niet meer te lang duren. Sterker nog, je moet nu weer verder komen want je staat op ontploffen. Je knapt, je moet vooruit.

Let’s Level-Up! Ik bied je nu eenmalig de eCourse aan van dit Ebook voor maar €7,-! Wat als je niet alles zelf eruit moet halen en moet doen, maar ik je met 5 modules aan videotraining en werkboeken je stap voor stap antwoorden ga laten vinden op: 

  • Waarom lukt het niet wat ik wil
  • Waarom doe ik wat doe?
  • Waarom lijkt alles mij tegen te werken, en kost het “moeten” en “vechten” zoveel energie? En lijk ik nergens controle of invloed op te hebben..

Dus grip krijgen op jezelf ipv dat alles nu voelt als te…(te snel, te intens, te veel doorslaan, te veel inhouden)

Open je ogen voor jezelf via mijn methode, creëer de balans die daarbij nodig is om jezelf serieus te nemen, en ontdek wat er meer in je zit wat er nu niet uit kan komen. Met grip op jezelf, heb je grip op je leven. Tijd om te beginnen met het leven te creëren wat jij verdient.

Wat anderen zeggen

Wouter

Hora-est-coaching:

Met de E-cursus “Level Up Your Life” pakte Riejanneke me vanaf het eerste moment liefdevol bij m’n lurven. Ze liet me anders kijken naar mezelf met haar O.G.E.N. methode op een pakkende manier. Uiteindelijk is het aan de Coachee om de motor draaiende te houden door de V’s  in balans te brengen. 

Als jij net als ik van een No Bullshit Methode houdt, go for it!

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?