7 Stappen om als Hoogbegaafde trouw te kunnen worden en zijn aan jezelf (inc. nieuwe Masterclass datum!)

“Om trouw te zijn aan mezelf, ben ik bereid om alleen te vliegen”

“Jaaaaaaah!!” vuurt het door me heen, op het moment dat ik mijn businesscoach dit hoor zeggen.

En afgelopen jaren is dit voor mij heel belangrijk geweest, en moet ik direct hieraan terugdenken door het horen van deze uitspraak.

Bereid zijn alleen te vliegen

Om te kunnen delen met vele mensen in wat mijn visie en missie op hoogbegaafdheid is, mijn verhaal te doen, moest ik stoppen met mij aan te passen en in te houden. Bereid te zijn alleen te gaan vliegen.

En juist door die keuze merkte ik weer waar echt mijn kracht en verlangen ligt. Waar ik zo blij van wordt en “aan” van ga:

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
  • I love to speak.
  • I love to connect.
  • I love to change things.

Mijn passie en vuur kan ik hierdoor altijd aan krijgen.

Waardoor het alleen vliegen eigenlijk helemaal niet meer zwaar voelt.

Ik word onwijs blij om te mogen praten over hoogbegaafdheid, het taboe wat er op zit die ik wil doorbreken, en de zichtbaarheid die ik wil geven over wat hoogbegaafdheid echt is, en ieder die ik ermee kan besmetten en inspireren om te durven te gaan staan voor wat hij of zij waard is!

De afgelopen jaren stonden echt in teken hiervan.

Erover praten en het zichtbaar maken, vele connecties aangaan en daardoor ook vele mensen mogen begeleiden met mijn coaching & trainingen.

Ik geloof heilig in ‘eerlijkheid aan jezelf’, en wat dat voor jou teweeg kan brengen in je ontdekking- & acceptatieproces van je eigen hoogbegaafdheid. Hoe je dan jouw hoogbegaafdheid kan integreren in je leven, in jou, en echt tot je recht kan gaan komen. Eindelijk gaat floreren.

“Om het beste uit jezelf te halen, moet je het beste doen voor jezelf.”

Zei iemand ooit op een event. En hier sta ik en leef ik voor; Het beste uit jezelf en je hoogbegaafdheid halen.

Daar heb ik een eerder ooit al eens een geweldige training voor gemaakt, die als het aan mij ligt nog heel veel mensen gaat bereiken in het zichtbaar krijgen en maken van je eigen hoogbegaafdheid en jezelf hierin. Mijn klanten in mijn programma hebben hier al automatisch toegang tot naast hun coaching.

Waardoor ik dit nog steeds zo duidelijk voel en de waarde ervan blijf terugzien als je de stappen kan zetten en deze met je ga delen, mits je bereid bent om alleen te gaan vliegen.

De stappen die ze in mijn online training uitgebreid doorlopen zodat mijn hoogbegaafde klanten ontdekken wie ze werkelijk zijn:

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

1. Herkennen; Ik ben dus niet gek, het ligt niet aan mij. Dit is vaak het effect van stap 1; de herkenning vinden in hoogbegaafdheid. De shock soms ook wel, dat iets zo ongelooflijk op jou van toepassing is.

Mijn visie; Herkenning voor Erkenning van jezelf!

2. Erkennen; You are magic; Own that shit. Of ‘Own your Life’. Herkennen en daardoor gaan weten is 1…besluiten en zijn is 2…Je kan niet verder mits je niet voor jezelf gaat toegeven en erkennen dat dit de puzzel is waarvan alle puzzelstukjes in eens in elkaar geraakt zijn.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

3. Jezelf ontdekken; Get a grip. Onderneem de reis en leer jezelf kennen in de hoogbegaafdheid zijnskenmerken en eigenschappen. Ontdek waar het zich allemaal manifesteert in jouw huidige leven.

4. Beweeg ernaar toe; pijnlijke eerlijkheid; Ontdek waar je jezelf tekort hebt gedaan. Het antwoord op waarom je altijd vastgelopen bent geraakt. Waarom je je niet gezien/gehoord en begrepen voelt.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

5. Omarm je eigenschappen; Besef en accepteer welke eigenschappen en kenmerken jou echt maken tot wie jij werkelijk bent. Beslis hier niet meer zonder te willen. Nee jezelf serieus en kies voor jezelf.

6. Groei in je HB eigenschappen; ontdek je werkelijke ideale balans. Leer wat jij nodig hebt. Leer hoe jij in harmonie kan komen met jouw hoogbegaafdheid.

7. Floreer in je eigenschappen; wordt briljant in je hoogbegaafdheid. Groei, Bloei en GA! Create the life you deserve!

Wil je deze stappen terughoren? Dan moet je echt naar de podcast gaan luisteren van Helen van Dijk

 

En nou ben ik benieuwd naar jouw antwoord, want naast spreken hou ik enorm van luisteren en zo geïnspireerd en verbonden te raken.

Waar sta jij nu in jouw proces?

Ik geloof heilig in het principe van “eerst geven”, en om deze intentie kracht bij te zetten, geef ik iedereen die antwoord geeft op bovenstaande vraag direct de inschrijflink en een plek voor mijn gratis Masterclass die op 1 februari gepland staat om 14:00 en 20:00; Leven zonder handrem erop als Hoogbegaafde

Dus voel jij dat je meer uit jezelf en je hoogbegaafdheid wilt halen? Je eigen taboe doorbreken in altijd aanpassen en gaan floreren? Maar je weet niet hoe en loopt constant vast? Geef dan antwoord op bovenstaande vraag en ik weet jou te vinden!

Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reactie!

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?