Ik ril al de hele ochtend, maar eigenlijk een heel jaar; wat je in één jaar kan tegenkomen, uitdagen, leren en bereiken!

Ik ril. Het is woensdag, 10 mei 12:13 als ik achter de laptop zit en deze blog tik. En ik ril.

Mijn zoon is jarig. Gisteren werd ik zelf 40.

Ik heb zojuist een heerlijke sessie afgerond met een klant over grenzen voelen en stellen die haar doen rillen.

Daarvoor zat ik nog zelf te rillen op de stoel bij mijn emotiecoach.

Ik ril.

Ik ben niet moe, ik heb het wel koud, maar daar ril ik niet van.

Zondag zat ik bij mijn 2 ‘oudste besties’, zoals mijn dochter ze zou noemen, en kreeg ik de volle aandacht op het feit dat ik 40 ging worden en de situatie waarin ik nu zit. Door omstandigheden sta ik er even alleen voor. Deze zondag hebben ze me laten voelen wat ik waard ben, en ik niet alleen ben.

En ik ril.

Het is ruim een jaar geleden, dat ik op de vooravond van mijn 39e verjaardag dat ik een paniekaanval aan het afwenden was in mijn bed. Ook toen rilde ik.

Ik rilde bij het feit waar mijn leven mij heen gebracht had.

Waar ik terecht gekomen was met alles wat ik geprobeerd en gedaan had. Ik rilde van alle ambities die ik zo intens altijd gevoeld had en nastreefde, in tijd en ruimte weggezet, en die op mijn 30e al aangepast raakte maar mij diep raakte op die desbetreffende vooravond van mijn 39e verjaardag. Want voor mijn 40e zou ik toch…..

En daar lag ik. Al jaren hoppend van de ene crisis en zorgsituaties rondom mijn kinderen in onderwijsland als in hun persoonlijke ontwikkelingen, naar die van mijn eigen partner, als invulling proberen te blijven geven aan mijn eigen extreem ambitieuze honger naar persoonlijke & professionele groei.

Ik rilde.

Dit was niet wat ik dacht en gehoopt had. Wat ik verlang had en zo hard nodig had.

En waar het hele jaar in teken had moeten staan van ‘het dan alsnog fixen’, komen dan pas de echte uitdagingen.

Dus ik ril.

Want als ik iets heb mogen ontdekken en leren in het 39e levensjaar, is dat je ongelooflijk veel kan wanneer bijna alles onmogelijk lijkt.

Dat 1 uitdaging je al wat geeft, maar dat de tientallen niet voorspelde uitdagingen daaropvolgend je pas echt laten groeien en laten beleven wat je werkelijke potentie is.

Dat je niet gemaakt bent voor ‘simpel en overzichtelijk’. En dat je groei, en alle kansen en mogelijkheden die er voor jou inzitten, niet ontstaan wanneer je eraan toe bent of er ruimte voor hebt maar wanneer het je zo moeilijk mogelijk gemaakt word.

Jouw top van je kunnen, word duidelijk wanneer je denkt het niet meer te kunnen.

Jouw werkelijke potentie, kan je pas ontdekken wanneer je uitgedaagd word om het echt zelf te doen, no matter what.

Op mijn 39e verjaardag heb ik rationeel alles bedacht hoe ik het ging fixen in dat levensjaar, zodat ik alsnog mijn mijlpalen van ambities bereikt had. Rationeel klopte echt alles (Ik kan alles bedenken!). Maar het leven besloot anders, en regelmatig was ik overtuigd dat ik moest kiezen voor ‘eerst overleven’, en dan maar later weer serieus verder gaan bouwen en groeien, want dit was een onmogelijke situatie en tijd om alles te kunnen wat ik wou (perfectionist was goed aanwezig!).

Rillen van een rammelend leven 

En ondanks dat ik rilde omdat alles aan mij en mijn leven rammelde, ging ik door.

Diep willen geloven dat ik het kan. Dat ik het niet hoef op te geven door alles wat mij overkwam en leek te bepalen hoe het met me zou vergaan. Het was een uitnodiging om steeds te kijken naar ‘wat heb ik nu te doen dan’? ‘Wie mag ik gaan worden en zijn als ik dit wil bereiken ondanks deze omstandigheden’?.

Keer op keer nieuwe keuzes durven aan te gaan. Nieuwe beslissingen durven te nemen. Moed en lef hebben om stappen te blijven zetten, al moest ik opnieuw beginnen en voelde het als een bevestiging van ‘net niet/weer niet’. Keer op keer.

Rillen door wat je kan bereiken

En de laatste 3 maanden is het gebeurd. Mijlpaal na mijlpaal heb ik zomaar ineens aangetikt. Kwam tot mijn bereik, en was ineens de realiteit. Het voelde alsof het me overkwam ineens, want ik stond nog steeds deels in de overlevingstand.

Deze quote heeft naderhand bewezen de absolute waarheid te zijn voor mij:

When nothing is sure, everything is possible

Deze ochtend ril ik

Maar ik ril deze ochtend, omdat ik 1 dag na mijn 40e verjaardag me dondersgoed realiseer wat ik bereikt heb. Wat ik ervoor gedaan heb, en wat ik daarin allemaal heb meegemaakt.

Omdat ik 2 maanden geleden besloten heb niet meer te willen ‘overleven’ maar weer te gaan leven, ben ik in de stoel terecht gekomen weer van mijn eigen briljante emotiecoach.

En ik ril, omdat ik weet hoe mijn eigen zoon precies 1 jr geleden op zijn eigen verjaardag ook stopte met ‘overleven op school’ en in een burn-out terecht kwam, en nu 1 jr later volledig leeft. Nog meer dan ooit tevoren.

Ik ril omdat ik nu echt voel, en heb mogen zien, wat hij bereikt heeft met zichzelf in zijn afgelopen levensjaar.

Ik ril van al dat voelen, wat ik zo goed kan, en wat in alle hevigheid er uitkomt nu ik besloten heb intens te willen leven en te voelen. Intens te willen zijn, inclusief al mijn ambities en immense uitdagingen in mijn dagelijkse leven.

Zoals mijn vriendinnen zo mooi zeiden; je bent niet makkelijk.

En dat tekent ook mijn leven; niet makkelijk, complex en heftig, onvoorspelbaar en intens.

Dus eigenlijk gewoon ‘Te veel’. En laat ik dat nou precies ook zijn. Wat een goede match he?!

En laat ik daar nou niet meer van ‘rillen’.

Ik ril ook niet meer van het idee nu 40 te zijn en wat ik bereikt wou hebben. Ik ril eerder van wat ik juist meer bereikt heb door alle uitdagingen die ik heb gekregen en aangegaan ben.

En deze ochtend ril ik omdat ik met mijn bijzondere veertigjarige ervaring iets nieuws ga doen met een rillende korting! Deze maand ga ik mijn online programma inclusief groepscoaching lanceren! Ik weet namelijk hoe briljant het rillende effect is dat ontstaat wanneer ik niet individueel coach maar dit doe in een groep.

Deze maand start ik met 1 groep. Wil je instappen in deze eerste ronde, dan geef ik je een korting die past bij mijn 40 levensjaren op de pilotprijs van €1297,-. De snelle denkers onder ons hebben dus nu ingevuld en uitgerekend dat die korting wel 40% is en je maar €778 betaalt voor een 6 maanden coachingsprogramma waarin jij volledig gaat ontdekken wie jij nou eigenlijk bent en hoe jij volledig jezelf kunt gaan zijn zonder je constant aan te passen.

Ga maar alvast rillen, want de handrem gaat eraf in dat komende halfjaar!

En ik kan je garanderen dat je een werkelijke transformatie doorgaat die je laat rillen om jezelf, wat tevens een verslavend effect gaat hebben omdat je erachter komt hoe geweldig gaaf je bent wanneer jij juist jezelf bent. Je wilt niet meer anders daarna. Kijk maar naar mij, op mijn 40e verjaardag…

Ril je nu?

Dan raakt het je, en weet je dat het jouw tijd is. Het enige wat je moet doen om gebruik te maken van deze feestelijke 40% verjaardagskorting, is mailen of reageren met ‘Ja, ik ril!’ en ik zet je vrijblijvend op de lijst van geïnteresseerden en kom direct na hemelvaart terug met meer informatie en een online groepscall waarin ik alles uitleg en vragen beantwoord.

Ik blijf nog even rillen. Want ik beleef alles intens, en ga een heerlijke middag tegemoet met mijn prachtige zoon die ooit al in de podcast deelde waar ik het allemaal zo graag voor doe: Mijn moeder is mijn voorbeeld…

Agenda April – Mei:

April: Laatste instapmogelijkheid pilotronde start nieuwe programma 100% Unapologized Jezelf Zijn!
          Alleen deze pilotronde tegen scherp gereduceerde pilot prijs => Vrijblijvende Matchcall!    
April: Alleen deze maand !! 50%korting !! 6mnd Groepscoaching inc online trainingen:Creëer je ideale anders bedrade balans”. Om het beste uit jezelf te halen, moet je het beste voor jezelf doen en je balans => Contact
 

2 mei: Gratis Masterclass Leven zonder de handrem erop; stop met aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf => Informatie & Aanmelden


9 Mei: Ik word 40! En dit ga ik met jou vieren! Houd mijn socials in die gaten! Ik wil jou erbij hebben om het te vieren!
Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?