Ik was te snel. Gebeurt me wel vaker.

Ik was te snel. Gebeurt me wel vaker.

Ik was te snel. Ik was zo enthousiast, ik was helemaal in de flow.

Ik heb een training gelanceerd, en ik heb hem voor de startdatum niet vol gekregen. Dat doet van alles met me. Maar wat het vooral doet is de frustratie van dat er zoveel mensen zijn, waaronder jij die dit nu leest, die dit nodig hebben en er zich niet voor hebben ingeschreven.

Dat vind ik lastig. En dit heb ik ermee gedaan: Ik heb hem verplaatst, en van 2 avonden nu 1 avond gemaakt zodat er ook geen keuzestress of uitstel mogelijkheid meer is. Ik ben namelijk nog steeds overtuigd dat deze training zoveel gaat veranderen voor je, als jij voelt dat ‘het tijd is’.

Is het Jouw Tijd? Ik noem dat punt de ‘Het is Tijd-moment’.  Hoe je dat weet? Of het jouw tijd is? Ik leg het je uit aan de hand van mijn moment.

Het was mijn tijd: het moment. Het begint allemaal met het‘Het is Tijd-moment’.

Ik had dat  moment in oktober 2016. Ikhad jaren achter de rug van tegenslag en tegenwerking. Constant moest ik vechten om overeind te blijven en weer door te kunnen gaan. Het waren jaren waarin ik voornamelijk op zoek was naar eenlevenswijze vol bestaansrecht en betekenis. Maar die levenswijze, die kwam maar niet. Tot het moment waarop ik letterlijk riep ‘Het is afgelopen’! 

Het Waarom. Waarom op dat moment? Omdat die ene veelbelovende coach, die na alle andere hulpverleners echt het verschil voor mij zou gaan maken zei men, durfde te zeggen dat mijn kracht mijn grootste probleem was….

En ik dacht: Snap je me nou echt niet? Heb je nou echt niet naar me geluisterd. Begrijp jij ook al niet wie ik ben en kan zijn?

En daar kwam het, het moment. Eenmaal thuis zei ik dit letterlijk: Dit pik ik niet meer….Het is NU MIJN tijd!

En dit moment heeft de meest briljante ‘persoonlijke-groei-attitude’ ooit doen laten ontstaan:

De “Het is Tijd-Attitude”.

Opdat moment heb ik besloten dat ik alle verantwoordelijkheid nam om er mijn tijd van te maken. Ik ben verantwoordelijk om mijn leven beter te maken, en dit kan alleen als ik besluit dat Het Mijn Tijd Is.

Noem het maar de ‘Tot hier en niet verder’  en/of  ‘Ik ben nu aan beurt’.

Want ik accepteerde alle drama’s, teleurstellingen en het constant vastlopen niet meer in mijn leven. Ik was niet meer bereid om ze keer op keer te incasseren en er in mijn eentje verantwoordelijk voor te zijn terwijl ik zo hard mijn best deed om het op te lossen en normaal te zijn (voor de ander).

Wie ik was en dacht te zijn. Ik had altijd al het gevoel dat ik anders was, en er niet bij hoorde. Ik verlangde naar gezien en gehoord worden. Begrepen worden. Tot mijn recht te komen. Ik wist dat er meer in me zat, maar dat frustreerde me zo intens omdat ik niet wist hoe het eruit kon komen.

Hoe vaak ik de strijd voelde om mezelf te bewijzen, bestaansrecht te hebben.

Hoe vaak ik dacht dat het aan mij lag, ik aan mezelf ben gaan twijfelen, of zelfs geloofde dat ik er niet toe deed.

Laat het me je uitleggen met een verhaal.

===================================================

Hora Est! het verhaal

In de gehoorzaal van de Universiteit verdedigt de promovendus (Doctor i.o.) zijn levenswerk waarvoor hij erkenning hoopt te krijgen met een doctorstitel. Zijn levenswerk dat hem authentiek en betekenisvol maakt, en hem status en een bijzondere positie verleent.

De Pedel (functionaris v/d universiteit) komt binnen met zijn speciale staf, geeft een ferme tik op de grond en verkondigt luid; Hora Est! (= Latijns voor Het is Tijd)

De promovendus mag zijn verdedigende strijd stoppen, en gaat in afwachting van zijn promoveren waarnaar hij zo vurig verlangt. Zijn erkenning.

Maar wat als zijn strijd niet de juiste was? Wat als de enorme sterke verdediging je niet laat promoveren?

Dan is het tijd om het in eigen handen te nemen, en te kiezen voor “Het is nu MIJN Tijd!”

===================================================

Ik ben verantwoordelijk voor mijzelf.

Ik heb die staf vast, en laat hem nooit meer los. Ik ben de Pedel van mijn eigen leven, en deel graag ferme tikken uit voor een ieder die Hora Est nodig heeft. Die wil stoppen met het constant vechten met het leven en zichzelf, en daarin het constante aanpassen, en het lef heeft om zichzelf echt te gaan leren ontdekken en de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven. Je eigen zuiverste promoveren.

Mijn ‘Het is Tijd’ heeft jaren aan levenslessen, -ervaring en expertise gegeven, waardoor ik nu zoveel mensen met mijn intensieve 1 op 1 programma heb kunnen leren hoe het is om eindelijk je talent te voelen én te leven. Het zuiverste promoveren in te zetten op het extra potentieel wat jouw hoogbegaafdheid heeft en hoe jij compromisloos jezelf kan zijn. Het voortaan kunnen leven vol energie zonder de handrem erop.

Er zijn oneindig veel hoogbegaafden die precies dát moeten leren, en ik kan er dus niet meer omheen. Wat ik te doen heb, is veel méér van dit.

En dus kan ik niet anders.
Hora est!

Het is tijd voor de online variant van deze training. Maar deze keer met iets meer tijd voor jou om te besluiten om ‘m te kopen.

Want het is tijd voor jou nu.

Voel je die ‘het is tijd’? Geen uitstel meer of afstel, gewoon het is tijd. Druk gewoon op de knop voor de gratis online groepscall op 15 juni om 20uur. Dan leg ik je precies uit wat je te wachten staat als het jouw tijd is en je in de training stapt, en kun je jouw ‘hora est’ onderzoeken en voelen of ‘ie voor jou klopt..

Ik vertel je nog meer over mijn ‘het is tijd-moment’ in de gratis matsterclass maandag 12-06 om 20uur. Dan sla ik live met de staf. Je kan er nog bij zijn! 

Agenda Juni:

12 juni: Gratis Masterclass Leven zonder de handrem erop; stop met aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf => Informatie & Aanmelden

15 Juni; lancering nieuwe online training mét live sessies; Eindelijk je talent voelen én leven. Het programma wat jouw leert hoe je extra potentieel te benutten en weer vol in energie jezelf te kunnen zijn. Gratis vrijblijvende online groepscall voor een proefje van de training en alle informatie. En je maakt kans om de gehele training te winnen, kijk snel hier
Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?