Laatste kans!

Masterclass Leven zonder de handrem – stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf is gestopt met de live versies! 

 

Maar, speciaal op verzoek, heb ik de opname beschikbaar voor je gemaakt en kan je deze voor €17 nu bekijken tot na de zomervakantie!

Koop hem direct hieronder, of ontdek de masterclass met onderstaande informatie!

Je doorziet dingen sneller dan anderen

En toch doorzie je niet waar het mis gaat in jouw leven, waarom je niet zonder de handrem erop kunt leven, terwijl je in alles voelt dat er meer in je zit.

Wat je wel doorziet, is dit:

Je kan niet helemaal zijn wie je bent.

In je werk hou je je in, privé voelt het alsof je een leven leidt dat je niet zelf hebt bedacht. Je houdt je voortdurend in en leeft met de handrem erop.

Al dat zoeken maakt je onzeker.

Je blijft maar denken, zoeken naar oplossingen om het beheersbaar te maken. Je bent zo vervreemd geraakt van wie je echt bent, dat het niet meer voelt dat je leeft als jezelf. Soms ben je bang dat je echt gek bent: je bent anders dan de rest, maar als je echt kiest voor jezelf gaat het mis in je leven. Hoe dan wel? Je kunt het niet afkijken en ook niet vertrouwen op je eigen gevoel… Vooruit kom je niet.

Je bent “numb”

Je bent zo ongelooflijk goed geworden in aanpassen, dat je volledig uit staat. Je bent “numb”.

Het liefste zou je helemaal jezelf willen zijn.

Maar je ziet ook wel dat dat niet lukt. Dus zoek je altijd maar naar de juiste balans tussen jezelf kunnen zijn en je aanpassen. Resultaat: je leeft in een kramp, elke dag.

 

Ze willen je wel begrijpen, maar kúnnen dat niet.

Je collega’s, je vrienden: ze doen hun best maar snappen je niet echt. En coaches, therapeuten en psychologen die zéggen dat ze je kunnen helpen, die begrijpen je ook niet. Niet zo gek, want als jij jezelf al niet snapt, hoe moeten zíj je dan begrijpen. Maar je voelt je er verrekte eenzaam door.

Wat anderen zeggen

Cicilia

Ik moet en wil trouw zijn aan mezelf en zal dit gaan bijhouden (wat ik nodig heb en wat beter kan en hoe) in een soort dagboek. Hartelijk bedankt!!! Ik had en heb het steuntje in de rug nodig. Ik moet achter mezelf gaan staan en voor mezelf opkomen. Ik zocht alleen hulp om achter mezelf te gaan staan.

Kim

Mbt scoren op de tips: 1, 2, 3, 4, 5 allemaal voor 100% – het voelt alsof je mijn verhaal deelt in deze Masterclass

Liesbeth

Tijdens de Masterclass: Ik zit hier met tranen achter mijn oog, ze voelen zo hoog.

De dag erna: Dank je wel voor gisteravond, het heeft weer ogen geopend en gevuld met tranen. Mijn hoofd draait inderdaad overuren

Leven zonder de handrem – stop met aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf

In de Masterclass Leven zonder de handrem – stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf vertel ik je welke nieuwe dingen jij precies moet gaan doorzien en doen om nu wél te gaan voelen dat je leeft als jezelf.

Dit is het resultaat van deze Masterclass voor jou:

Je gaat voelen wie je eigenlijk helemáál niet wilt zijn, en waar het nodig is om jezelf te gunnen de handrem eraf te halen zodat je kan beslissen om het automatische inhouden overboord te gooien.

Je gaat voelen en ontdekken hoe jij eigenlijk helemaal jezelf kan zijn. Je ontdekt welke balans voor jou, met je andere bedrading, wél werkt om ontspannen te kunnen leven. Hoe je de persoon kunt zijn die jij verlangt te zijn, waardoor aanpassen geen enkele issue meer voor je hoeft te zijn omdat jij besluit wat je daarmee gaat doen.

Zucht, een diepe ontspanning ligt op de loer. Na al die keren dat je je afvroeg “hoe dan wel?!”, is ineens de koers je duidelijk geworden. Je ziet welke eerste stappen je te zetten hebt. Geen zoeken en alles beheersbaar maken meer, maar eindelijk vertrouwen en hoop op dat het echt kan. Dat jij het echt kan. En het niet meer mis hoeft te gaan.

Je weet precies hoe jij jezelf kan gaan begrijpen. Sterker nog, je gaat begrijpen waarom het helemaal niet nodig is om begrepen te worden en wat jij te doen hebt om deze keer wel de hulp te ontvangen die je verlangt. Je gaat namelijk jezelf helpen, en daar ga je je helemaal niet meer eenzaam door voelen.

Na deze masterclass is het voor jou onmogelijk geworden om “numb” te blijven omdat je nooit meer anders naar jezelf kan kijken in waar je jezelf te kort hebt gedaan met je constante aanpassen. Je kan het niet meer negeren, want je doorziet alles hierna. Het effect? Je kiest voor jezelf, hoe je je eigenlijk wilt voelen en wie je verlangt te zijn. Je verlangen naar “aan” staan is aangewakkerd, en gaat je constant helpen vooruit te komen.

Deze masterclass geeft je uitzicht hoe je het automatisch aanpassen stopt, hoe de handrem er daadwerkelijk af kan, en waar jij jezelf kan gaan zijn voor een ontspannen leven als je hoogbegaafde zelf.

En nu heb jij de kans om deze aan te schaffen en het je eigen te maken voor maar €17,-!

Duur: 120 min

 

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?