HoogbeGAAFd – Online Training

Eindelijk je Talent voelen én leven! Nu voor een speciale pilot prijs…

 

Stoppen met je constant aan te passen en compromisloos jezelf kunnen zijn? 

Een leven zonder de handrem erop en het in balans zijn met wie jij bent?

Meld je direct aan voor 15 juni 20uur hieronder, of lees verder. Maak kans op het winnen van de training! Hoe? Bekijk de video onderaan de pagina.

Een nieuwe online training gaat starten! 

Je bent briljant geworden in aanpassen, en wat je ook anders doet, het werkt niet. Het past je niet. Je bent totaal vervreemd geraakt van jezelf en voelt niet meer dat je leeft als jezelf. 

Damn. Je leeft helemaal niet meer..

Je kan niet helemaal zijn wie je bent.

In je werk hou je je in, privé voelt het alsof je een leven leidt dat je niet zelf hebt bedacht. Je houdt je voortdurend in.

Je leven voelt als een strijd, niet als een leven

Niks lijkt meer normaal te gaan. Alles voelt als een strijd om het op te houden. Vol te houden. Soms ben je bang dat je echt gek bent: je bent anders dan de rest, maar als je echt kiest voor jezelf gaat het mis in je leven. Hoe dan wel? Je kunt het niet afkijken en ook niet vertrouwen op je eigen gevoel… Je komt alles behalve vooruit, eerder achteruit

Je staat "uit" en hebt geen energie meer.

Je bent zo ongelooflijk goed geworden in aanpassen, dat je volledig uit staat. Je bent “numb”.

I don't want to blend in, I want to stand out!

Het volledig jezelf kunnen zijn. Eruit halen wat er meer in je zit en tot je recht komen. Staan voor wie je echt bent en wat je kan!

Maar je ziet ook wel dat dat niet lukt. Dus zoek je altijd maar naar de juiste balans tussen jezelf kunnen zijn en je aanpassen. Resultaat: slecht zelfbeeld, weinig eigenwaarde, dominerend gevoel van ‘er niet toe doen’ en niet van betekenis zijn.

 

Ze willen je wel begrijpen, maar kúnnen dat niet.

Je collega’s, je vrienden: ze doen hun best maar snappen je niet echt. En coaches, therapeuten en psychologen die zéggen dat ze je kunnen helpen, die begrijpen je ook niet. Niet zo gek, want als jij jezelf al niet snapt, hoe moeten zíj je dan begrijpen. Maar je voelt je er verrekte eenzaam en wanhopig door. Je verlangt naar diegene die jou significant beter begrijpt, en niet die willekeurige hulpverlener

Wat anderen zeggen wat deze training voor hun betekent en/of doet

O. Bette

Antwoord, uit mijn hart: ik ben gaan leven, ipv overleven ✨❤️

M. Castelijn

Meteen uit gevoel: “Eindelijk je Talent voelen én leven!

T. Vaags

Eindelijk iemand (ja jij R) die razendsnel tot de kern komt en waardoor je (de deelnemer) erg veel bruikbare inzichten en handvatten krijgt. Ik leer superveel over hoe ik nu eigenlijk in elkaar steek en hoe ik daar het beste mee kan omgaan. De verbinding denken-gevoel is daarbij essentieel.

Eindelijk je Talent voelen én leven!

In deze training ga jij jezelf ontdekken en leren kennen die je gaat halen uit de frustratie met jezelf naar fascinatie over jezelf.

Dit is het resultaat van deze Training voor jou:

Je gaat voelen wie je eigenlijk helemáál niet wilt zijn, en waar het nodig is om jezelf te gunnen de handrem eraf te halen zodat je kan beslissen om het automatische inhouden overboord te gooien.

Je gaat voelen en ontdekken hoe jij eigenlijk helemaal jezelf kan zijn. Je ontdekt welke balans voor jou, met je andere bedrading, wél werkt om ontspannen te kunnen leven. Hoe je de persoon kunt zijn die jij verlangt te zijn, waardoor aanpassen geen enkele issue meer voor je hoeft te zijn omdat jij besluit wat je daarmee gaat doen.

Zucht, een diepe ontspanning ligt op de loer. Na al die keren dat je je afvroeg “hoe dan wel?!”, is ineens de koers je duidelijk geworden. Je ziet welke eerste stappen je te zetten hebt. Geen zoeken en alles beheersbaar maken meer, maar eindelijk vertrouwen en hoop op dat het echt kan. Dat jij het echt kan. En het niet meer mis hoeft te gaan.

Je weet precies hoe jij jezelf kan gaan begrijpen. Sterker nog, je gaat begrijpen waarom het helemaal niet nodig is om begrepen te worden en wat jij te doen hebt om deze keer wel de hulp te ontvangen die je verlangt. Je gaat namelijk jezelf helpen, en daar ga je je helemaal niet meer eenzaam door voelen.

Na deze training is het voor jou onmogelijk geworden om “numb” te blijven omdat je nooit meer anders naar jezelf kan kijken in waar je jezelf te kort hebt gedaan met je constante aanpassen. Je kan het niet meer negeren, want je doorziet alles hierna. Het effect? Je kiest voor jezelf, hoe je je eigenlijk wilt voelen en wie je verlangt te zijn. Je verlangen naar “aan” staan is aangewakkerd, en gaat je constant helpen vooruit te komen.

Winkans Online Training! Om mee te doen, moet jij:

  1. Meld je aan voor de groepscall van 15 juni om 20uur, en zorg dat je erbij bent!
  2. Deel de daarvoor opgenomen ‘winkans video’ in je eigen socials, en tag mij daarin. En..
  3. Benoem waarom het voor jou belangrijk is

Kies hieronder via welk media kanaal jij graag kans wilt maken op het winnen van deze training, de knop leid je gelijk naar de video op mijn social media kanaal zodat jij mij kan gaan volgen en de video kan delen.

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?