HoogbeGAAFd – Werk met mij

Laten we kennismaken

Coaching bij mij begint altijd met een vrijblijvende matchcall waarin we kort kennismaken en de kern van je hulpvraag of kwestie vinden. In deze call maak ik er een korte sessie van en coach ik je naar een aantal inzichten & adviezen. Deze tijd geef ik je cadeau en zal online plaatsvinden via zoom.

Vul je gegevens in en je ontvangt een vragenlijst via de email. Vul de vragenlijst in en je hoort binnen 48 uur of de gratis sessie van waarde gaat zijn voor je.

Werk met mij - HoogbeGAAFd - Riejanneke

Is het nodig dat je al weet wat je hulpvraag is of helder hebt wat jouw kwestie is?

Nee, mijn coaching is gericht op meer lezen en horen van wat jij bij je draagt dan wat je laat zien of horen. Het enige wat je weet, is dat het ergens niet klopt of lukt. Dat is voldoende om mee te nemen naar ons contactmoment.

Waar ik voor sta, en je garandeer, is dat je voldoende inzichten krijgt en nodige doorbraken die je niet altijd verwacht. Die je de mogelijkheid geven om echte keuzes te maken die er werkelijk toe doen. 

Ga ik je coachen in je nieuwe pad? Dan bewandel je hem in het gehele traject niet alleen en ben ik constant naast je, en vind je ook gelijkgestemden in de gezamenlijke groepcoachings momenten

Toch eerst benieuwd naar wie ik ben en hoe ik werk? Vóórdat je wilt besluiten of 1 op 1 coaching iets voor jou is? Kom dan naar mijn Masterclass “Leven zonder de handrem – stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf” en ervaar het zelf!

En anders; schroom niet om je aan te melden en je “cadeau-tijd” te innen!

Zij gingen je voor

Ellen Bouma

Ik zag een aantal treffende filmpjes van Riejanneke over hoogbegaafdheid. Deze dame weet precies waar ze het over heeft, voelde ik. Een echte ervaringsdeskundige op het gebied van hb. In een zoomcall kwam ze zeer snel tot de kern. Wat een enorm goed intuïtief vermogen!!

Jantine de Jong

Het fijne aan Riejanneke is: zij gaat gelijk de diepte in! Hét grote thema in mijn leven is voor mij nu bekend.
Dit voelde zeker als een bonus: aan het einde kwam ze met bruikbare tips waar ik zeker iets aan heb.
Nogmaals dank je wel Riejanneke! Fantastische achternaam heb je voor dit werk – je hebt bij mij zeker iets ontkiemd. 🙂

 
Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?