Business Mentor voor de Hoogbegaafden

        Leven & Ondernemen buiten de kaders en lijntjes

Hoe jij als hoogbegaafde meer voor jezelf kan gaan staan en je kracht gaat ontdekken!

Staan voor jezelf
In een van mijn groepen had ik me stevig uitgesproken. En natuurlijk wist ik: dat roept weerstand op. Maar het was mijn waarheid. Waar ik voor sta. Dus zei ik wat ik te zeggen had.

En hoe ik ook achter mijn woorden sta, ik kreeg toch even buikpijn toen ik de volgende dag een whatsapp berichtje ontving van een van de deelnemers. Een spraakbericht. 3:15 lang, dus vast vanuit die weerstand dacht ik eerst. Maar toen ik luisterde …

Het spraakbericht
In enkele zinnen ga ik voor je samenvatten wat daar in dat spraakberichtje gezegd werd:

“Lieve Riejanneke, bij jou denk ik zo vaak ‘wauw, kijk eens waar die vrouw staat ondertussen en hoe ze ervoor kan staan. Hierdoor wil ik er nog meer durven voor te gaan staan, in mijn bedrijf als prive. En zie ik nu nog ontzettend sterker hoe hard dit nodig is bij anderen, en wat jij hierin kan betekenen en eigenlijk te doen hebt.”

Staan voor die ander, door te staan voor jezelf
Je snapt dat ik binnen 10 seconden weer een grijns op mijn gezicht had staan.
En wat zij zei, dat weet ik. En ben ik volledig met haar eens natuurlijk 😉

Staan voor jezelf, ook als ondernemer
As we speak, of in mijn geval, terwijl ik dit schrijf ben ik al een tijdje aan het broeden op een concept waar ik hoogbegaafde ondernemers wil leren hoe je juist MET je hoogbegaafdheid gaat staan voor jezelf. En het ook in je ondernemerschap vóór je gaat laten werken ipv tegen je.

Mijn online training in de groep met gelijkgestemden is daar zeker een antwoord op, en eind deze maand start ik met een nieuwe groep. Wil je gebruik maken van de black-friday pre-sale, laat je me dan even op de wachtlijst zetten!

Dit is niet voldoende
Maar nog even terug naar dat spraakbericht, want ondanks dat het een geweldige veer in mijn reet is, is het voor mij niet voldoende.

Ik ben me namelijk heel hard gaan afvragen waarom iemand dat ziet en vindt. Wat iemand dan ziet, en zelf verstaat onder ‘durven te gaan staan’.

Want daar ligt mijn missie. Andere hoogbegaafden inspireren, aanmoedigen, aanvuren om te gaan staan voor wie en wat ze zijn. Ongeacht wat anderen vinden. Ongeacht hun ‘te veel’, ‘te snel’, ‘te luid’…

Ik ben overtuigd dat het dan hierom gaat:

  • Zelfontdekking & zelfacceptatie: Allereerst het ontdekken van jouw ware zelf, en het werkelijk gaan omarmen van deze ware zelf.

          Voor mij is dat stap 1. Maar dan ben je er nog niet, en zal het vooral om het                        volgende gaan:

  • Herwin zelfvertrouwen en authenticiteit. Vind de balans die voor jou werkt, en bepaal zelf hoe je wilt omgaan met aanpassing. Geen twijfels meer, geen constante zoektocht naar controle, maar in plaats daarvan vertrouwen en hoop op een leven dat echt bij je past. De vrijheid om echt jezelf te zijn.

Terug naar stap 1: ontdek jezelf, is dus het pad naar vrijheid.

In mijn Masterclass Leven zonder de Handrem erop; stop met aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf neem ik je 2 uur lang mee naar hoe jij jezelf kan gaan ontdekken en die balans kan gaan vinden die voor jou werkt.

Je hebt nu nog een laatste kans om hier gebruik van te maken! Alleen dit jaar nog is mijn allerbeste versie van de live varianten beschikbaar als opname, en heb je onbeperkt toegang tot het einde van dit jaar. En dat voor maar €7,-!

Aarzel niet langer. Neem de stap naar een leven dat écht van jou is en laat deze masterclass je begeleiden op deze reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie.

Natuurlijk ga je kritiek krijgen.
Maar ook veren in je achterste waar je een enorme grijns van krijgt. En díe veren en die grijns, die gaan tenminste over jóu.

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?