Business Mentor voor de Hoogbegaafden

        Leven & Ondernemen buiten de kaders en lijntjes

Als je jezelf nog teveel moet aanpassen, dan speel je het spel in het verkeerde speelveld

De hoeveelheid frustratie die ik de laatste tijd heb gehoord beste Lezer!

 

De frustratie van het jezelf aanpassen aan de ander, toch ook de wens hebben om erbij te horen. Lastig!

 

Of de frustratie om feedback te horen dat je je inzet moet verminderen of minder leergierig moet zijn om je dus te veel aanwezig bent

 

Of elke keer afgekapt worden als je de diepte in wilt gaan. Die is helemaal frustrerend! Herken je ze?

 

Wat ik ook veel heb gehoord in mijn nieuwe masterclass die ik 9 februari gaf, was; dat ik te snel ga voor de klant/opdrachtgever, en me constant moet inhouden of aanpassen.

 

Ik denk dat het elke keer wel de meest gestelde vraag aan mij is: Hoe kan ik hier beter mee leren omgaan en niet elke keer op stuklopen?

 

Niet! Zo, als dit antwoord voldoende voor je is, hoef je niet meer naar mijn masterclass te komen 😁. Maar als je je nu uitgedaagd en geprikkeld voelt door mijn antwoord, dan wil je niet proberen het met alleen deze email te sussen en kan je morgen 28-02 om 14:00 nog aanschuiven: Gratis Masterclass

Ik weet anders nog wel een frustratie die je herkent en ik tevens anders zie dan de meesten. Dit kreeg ik in mijn DM op LinkedIN:

 

Oei ik heb weer een leuke vraag..😁 Ik merk dat ik vaak te hard ga voor mezelf en dat merk ik dan aan een overkokend hoofd en niet meer kunnen stoppen. Voor mijn gestel is het beter als ik dat wel zou doen. Herken je dit en heb jij tips voor mij? Ik heb gewoon GEEN rem.😂

Wat denk je dat ik antwoordde?

Als je mij al een beetje kent dan weet je het namelijk wel. (reply! ik ben super benieuwd wat jij denkt dat ik zou zeggen?!)

In de bovenstaande vraag lees je een oordeel. Er wordt vanuit gegaan dat het niet goed is. Maar is dat zo?

 

Waar komt het vandaan dat we altijd denken dat we een rem nodig hebben?

Dat we ongeremd niet oke zijn?

 

Vandaag heb ik een podcast opgenomen, waarin ik je daadwerkelijk vraag; wat zou je kunnen bereiken en wie zou je wel niet kunnen zijn als je ‘ongetemd en ongeremd’ zou zijn? Wat zou er dan wel niet mogelijk voor je zijn?

 

Als het goed is gebeurt er van alles bij je als ik je dit vraag en je hier nu over na gaat denken. Wat ik je in ieder geval al kan vertellen, is dat als je jezelf nog teveel moet aanpassen, je het spel in het verkeerde veld speelt. In mijn gratis Masterclass leg ik je precies uit waarom en wat ik bedoel, en help ik je direct op weg met 3 stappen die je te zetten hebt om het spel anders te leren te spelen waarbij die eerder genoemde frustraties niet meer in je leven thuishoren.

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?