Business Mentor voor de Hoogbegaafden

        Leven & Ondernemen buiten de kaders en lijntjes

Waarschuwing! Deze kan wel eens verkeerd overkomen… Je gaat hem voelen, of weigeren.

Dit gebeurde er toen ik mijn nieuwe visie deelde met mijn ideale klanten:

“Oei, die komt hard over. Misschien zelfs wel beschuldigend”

“Hmm, wel lichtelijk aanvallend. Negatief.”

En beiden zeiden ook nog dat hij misschien te heftig was en dat hij verkeerd kon overkomen.

Wat jij?

Wat als ik dit tegen jou zeg:

“Je verspilt je leven door je extra potentieel onbenut te laten”

Wat gebeurt er dan bij jou?

Laat het me weten!

In split second in de weerstand

Want wat er bij hun gebeurde, gebeurt waarschijnlijk ook bij jou nu.

Weerstand. Allebei schoten direct in de weerstand. Dat was het shockeffect waar ik op rekende, en dat ik ging peilen bij ze. Doordie weerstand wist ik dat het klopte. Wist ik wat ik te doen heb en waarvoor ik bedoeld ben.

En ik wist ook meteen waarom jij dit juist moet horen, dus lees nu even door als je dezelfde weerstand voelt. Ook als je je zelfs al aangesproken voelt op een manier die je helemaal niet zint en die een reactie bij je uitlokt.

Voorbij de weerstand

Weerstand komt wanneer iets je raakt. Wanneer het iets inzichtelijk maakt. Als het je raakt op iets waarvan je denkt dat je er nog niet klaar voor bent. Ik ben er niet om jou voorzichtig en rustig op jouw veilige terrein van comfort te laten groeien.

Next level

Heel simpel. Daar zit de groei niet. In je veilige comfortzone is de verandering niet mogelijk.

De groei en verandering zit daar waar jij bent wie je bedoeld bent te zijn. De next level waarvan je voelt dat het in je zit, maar waarvan niet weet hoe je daar kan komen.

Ik weet dat wel

En ik weet dat je erwel klaar voor bent.

Ik ben op dat punt, en kan je er naartoe brengen. Maar alleen als je bereid bent om het aan te gaan, met alles wat daarvoor nodig is.

No pain, No gain

Ja: met alles wat daarvoor nodig is. Ook als dat pijn doet.

En daar vind je mij. Ik durf te zeggen wat er liever niet gehoord wordt.

Je verspilt je leven als jij met jouw kaliber, jouw extra potentieel dit niet uit je haalt.

Anti-systeem & maatschappij

En als je me een beetje kent, weet je dat ik in heel veel opzichten het systeem en de maatschappij aan kan vallen hierin. Omdat het daar niet klopt, niet passend is. En ook niet passend kan worden of waarschijnlijk ooit kan gaan zijn. Ik en jij passen er niet. We zijn van een ander kaliber.

Maar die maatschappij veranderen, dat kan niet nú en op korte termijn.

Jij kunt wel jouw positie erin aanvallen, jouw opstelling daarbinnen. En daar je potentieel pakken.

Hier raakt hij en ontstaat de weerstand

En dit is die weerstand in het begin van het bericht, en mogelijk jouw weerstand ook. Het is niet jouw keus geweest om niet te passen en daardoor niet tot je recht te komen.

Maar door de vele jaren ervaring erin dat je niet passend was, heb je juist bevestigd gekregen dat er meer in je zit wat er juist daar niet uitkwam. Keer op keer. En heeft het je gebracht waar je nu bent: op de helft van je capaciteiten. De helft van jou die er maar mag zijn.

Je hebt er alles voor gegeven

Je hebt zo ontzettend hard je best gedaan, zoveel geprobeerd en er zelf aan gedaan, om te ontdekken hoe je dan wel je potenties kan benutten en je talenten kan ontdekken en leven, dat de zin van het verspillen van je leven echt ONWIJS ONEERLIJK voelt.

Ik hoor het meisje van vroeger in mij nog schreeuwen: “Ik vind het onrechtvaardig!”

Het is toch niet jouw schuld?!

Nee. In het begin waarschijnlijk niet. Maar waar besteed jij nu je aandacht en energie aan?

Want ik ga heel eerlijk zijn. Dat het systeem en de maatschappij niet passend is, betekent nog niet dat je geen keuze hebt. En het is wel een keuze wat jij tolereert. Wat jij nu accepteert en zo zelf in stand houdt.

Maak er je eigen probleem van

Leg het probleem van jouw onbenut potentieel in jouw handen, en de oplossing is dichtbij . Jij kan besluiten dat jij niet meer je leven verspilt door niet meer te accepteren dat je potentieel onbenut blijft. Door niet meer te accepteren dat je je moet inhouden of aanpassen.

Ben je al te veel voor het systeem waar je nu in (vast) zit terwijl je maar de helft van je capaciteiten inzet? Dat weet je wat je nu te doen hebt.

Leef je ongetemde kaliber

Haal eruit wat er meer in je zit.

Kies voor 100% compromisloos jezelf zijn, en alles wat je daarvoor te doen hebt.

Krachtige Kaliber Keer Vijf

Ik heb 5 topvrouwen klaarstaan die het niet alleen met zichzelf aangaan, maar ook het voor elkaar gaan betekenen. Zij gaan met mij starten in het groepstraject X om hun ambitieuze Zijn naar buiten te laten komen en aan het stuur te gaan laten staan. Door het vinden van de kracht in zichzelf met zichzelf, maar deze ook krachtig door te laten werken met elkaar en mij in een groep.

En er is in die groep nog plaats voor jou.

Kaliber Kracht gebundeld

Stel je dit eens heel eventjes voor: de kracht van ieders kaliber, samengebracht in een groep. Het effect is nu al voelbaar en wordt enorm! Een krachtcentrale waarvan ik nu al weet dat hij niet eens groot genoeg gaat zijn, en dat is precies waar het mij om te doen is. Ik ben daar op dat level en breng deze groep vrouwen naar dat level.

Ben jij al daar? Waar jij bent wie je bedoeld bent te zijn?

Mag ik je daarheen gaan brengen, samen met deze krachtvrouwen die jou gaan boosten, inspireren, motiveren, versnellen en versterken? Omdat het zo’n krachtig concept is, heb ik voor jou een enorm bijzonder aanbod om in te stappen. Dat leg ik je graag 1 op 1 uit wanneer je dit weekend nog op de lijn komt! Je kan me gewoon even een what’s app berichtje sturen en geef je meer informatie! 06 23274413

Hier stopt het verspillen van jezelf en daarmee je leven

 

Chat openen
Hallo,

Kan ik je helpen?